Je huis decoreren met een lamp van kalebas of een Kelim kussen is een trend geworden. Waarom zou je deze accessoires kopen om je huis te versieren? Lees hier meer.

Het gebruik van een kalebaslamp voor je huis

De lamp van kalebas is een decoratief accessoire ontworpen om een vleugje elegantie in het interieur van een huis te brengen. Het wordt gebruikt door een groot aantal mensen die van plan zijn de inrichting van hun huis te veranderen of aan te passen. Net als met het Kelim kussen, kun je met de lamp van kalebas een oosters universum creëren. Design, elegant en helder, het is het ideale object om je omgeving om te toveren. Bovendien is het een decoratief accessoire dat je in verschillende varianten kunt vinden, zoals de pompoen of de kalebas. Je hebt volop keuze bij deze accessoire. Het is echter belangrijk te weten dat elke kalebas een bepaalde helderheid heeft. Je moet weten welke je moet kiezen om de kamer in kwestie te verlichten. De sterke lampen kunnen bijvoorbeeld in de woonkamer worden geplaatst, terwijl de minder sterke lampen in je andere kamers kunnen worden geplaatst.

Hoe het wordt gemaakt

De lamp van kalebas is een product afkomstig van het veld, gevuld met kalebassen van verschillende kleuren. De kalebassen die worden gebruikt om het te maken, worden gekweekt voordat ze worden geoogst. Zodra ze klaar zijn voor de fabriek, worden ze uit het veld gehaald. De technici legen de inhoud van de kalebas en maken hem vervolgens schoon om het verlichtingsapparaat te installeren. Het schoonmaken gebeurt zorgvuldig om het risico op kortsluiting te vermijden. Een uitwendige reiniging wordt ook gedaan om de kalebas toonbaar te maken. Dan komt de het ontwerpen van de lamp, zodat iedereen na het maken een model kan kiezen. Tenslotte worden aan beide zijden van het voorwerp gaten gemaakt. Als finishing touch komen er nog parels en verf bij.