Medische pedicure een behandeling waarbij de voet wordt onderzocht om de juiste verzorging voor de patiënt te bepalen. Elke procedure begint met de desinfectie van de voet. Wil je beter voor je voeten zorgen, doe dan een beroep op medische pedicure Barendrecht. Als je voelt dat je teen rood en gezwollen wordt, dan is een medische pedicure nodig.

Waarom een medisch pedicure?

Als je een ingegroeide teennagel hebt en je kunt niet tegen de pijn, dan kun je het beste naar een medische pedicure Barendrecht gaan. Zij kunnen je nagels behandelen, zodat je de pijn te boven komt. Met hun jarenlange ervaring hebben zij doeltreffende manieren om je teen te behandelen. Het doel van de medische pedicure Barendrecht is het verlichten en voorkomen van pijn. Maar ook de neveneffecten van ziektebeelden. Tijdens een pedicure worden je voeten gedesinfecteerd, gereinigd en gehydrateerd. Meer dan dat: je kleine voetjes zullen een nieuwe look krijgen. Je zult een babyhuidje krijgen en vooral voeten in goede gezondheid. Zo verminder je de kans op infecties, blaren en andere ongemakken.

Wat houdt een medische pedicure in?

Wil je gezonde voeten, geen nare geurtjes meer, geen ingegroeide teennagels, geen lelijke voeten meer, ga dan via internet naar de professionele pagina van de medische pedicure Barendrecht. Tijdens een consultatie bekijken ze je beide voeten om te bepalen welke zorg ze zullen verlenen. Zij kijken ook naar de conditie van de nagels en de huid om eelt te verwijderen dat de voet op lange termijn zou kunnen beschadigen. Ze knippen de nagels. De voet wordt eerst gedroogd en daarna gemasseerd met een natuurlijke voetcrème. Als er nog steeds infectiegevaar bestaat, wordt Fucidin antibioticazalf aangebracht. In het geval van ingegroeide teennagels, worden er draadjes geplaatst. Afhankelijk van de zorg die nodig is, duurt de sessie tussen de 30 en 45 minuten.